Början på tävlingarna

20 Dec 2017

Det gick ganska trögt på tävlings- och lägerfronten länge. På juniorsidan kom jag inte med på de läger som mina kompisar var på i samma ålder, men samtidigt så slog jag dem inte heller på tävlingarna. Jag trodde ett tag att jag aldrig skulle kunna vinna junior-SM. Jag kom ur gruppen, men där tog det oftast stopp, sen kunde jag avancera några steg vartefter och sen hade jag två finalförluster i rad och drömmen av guld uteblev igen. Men sen kom det till slut och då började det lossna lite på juniortävlingarna och jag fick vara med på lägren. Efter det första guldet på junior-SM så blev det bara guld därefter. Jag hade då lyckats med att vara den som alla ville slå till att jaga den bästa. Sen började det om igen när jag blev med på senior-SM. Ut i gruppen om vartannat och då var det världsspelare och riktigt bra etablerade landslagsspelare att möta. 
 

Dela
Please reload

Utvalda inlägg

Hej och kul att du har hittat hit!

Jag heter Alexander Öhgren och är Paralympier och landslagsspelare i bordtennis sen 2007. Det har gett mig förmånen...

Nystart

December 19, 2017

1/1
Please reload

Senaste inlägg

December 15, 2019

August 7, 2019

February 18, 2019

September 2, 2018

January 3, 2018

December 27, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ på sociala medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon

          Alexander Öhgren    <>    alexohgren@gmail.com    <>    0703-47 24 20          

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon