Dubbla EM-brons i Helsingborg

26 Sep 2019

Pingisformen fortsätter nu med dubbla brons på EM. Jag är nära att åka ut redan i åttondelen mot polacken Nalepka efter underläge med 2-6 i skiljesetet. Vägrar att ge upp även denna gång och vänder och vinner med 11-7. Kvartsfinalen mot Noel börjar illa med 0-1 i set. Några taktiska förändringar och högre offensiv gör det enklare till sedan en stabil 3-1 vinst.
Schmidberger är för bra även denna gång. 0-3 i en match där jag får ta med mig några få saker som jag gör bra och kan ta med mig till nästa gång.

Lagspelet är roligt! Victor och jag trivs ihop både i och utanför hagen. Vi kämpar och ger oss aldrig. 0-2, 9-10 mot Polen, sen vänder vi och vinner när vi spelar för oss själva, varandra och publiken i kvartsfinalen. Sen går jag in med stort självförtroende och vinner mot Nalepka med 3-1 och ny semifinal är ett faktum.
Återigen är det Tyskland som vi lyckas störa med en 1-2 förlust. 1-3 i dubbeln, 3-2 för mig mot Bruchle och 0-3 för Victor mot Schmidberger.

Fjärdeplatsen på världsrankingen har aldrig varit närmre...


 

 

 

Dela
Please reload

Utvalda inlägg

Hej och kul att du har hittat hit!

Jag heter Alexander Öhgren och är Paralympier och landslagsspelare i bordtennis sen 2007. Det har gett mig förmånen...

Nystart

December 19, 2017

1/1
Please reload

Senaste inlägg

December 15, 2019

August 7, 2019

February 18, 2019

September 2, 2018

January 3, 2018

December 27, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ på sociala medier
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon

          Alexander Öhgren    <>    alexohgren@gmail.com    <>    0703-47 24 20          

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon