SPONSORER & KONTAKT

TM orginal.jpg
Teinmark.jpg
Screen Print.jpg
Colorama.png
Zetterblom.png
Rapidkopia_edited.jpg
Renall AB_edited_edited.jpg
Carlsson-Byggare.jpg
alltransport-logo.png
Ahlsell.png
Linotol.jpg
Comunit.jpg
Leons.png
NSV_LOGGA_NY 25.jpg
image002 (002).png
Thors.jpg
VSBL_edited.png

Anatomic SITT AB har många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem.

Design och kvalitet är en självklarhet för oss. Rullstol

Vår affärsidé är att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna.

Anpassarna Gunnérius AB brinner för är att få lösa problem, att få göra komplicerade funktioner och avancerad teknik - enkel, funktionell och tydlig. Att få utveckla och bygga funktioner som ytterst skapar frihet för våra kunder, är vad som får oss att älska vårt jobb.

Bohmans Däck AB är ett gäng grabbar som har jobbat hela livet i däckbranschen. Tillsammans har vi över 80 års erfarenhet, några av oss är tredje generationens gummigubbar.

TM Kontor & Reklam AB (TM) - är ett familjeföretag som startades redan 1992, stort fokus har under åren varit på Arbetarrörelsen där vi utvecklat ett helhetskoncept för service innehållande följande:
Presentreklam, Profilkläder, Trycksaker, Kontorsmaterial, Lager & Distributionstjänster

Holmen AB är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Vi producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft.

Norrköping Potatisskaleri AB levererar färskskalad potatis, morötter och kålrötter till restauranger och storkök. Företagets lokaler är belägna vid Lindövägen med goda förbindelser till kunderna i Östergötland och Sörmland. 
Den nya anläggningen som togs i bruk 2005 har stor kapacitet och ett högt kvalitets- och miljötänkande.

K3AB täcker dina behov! Vi arbetar med flera olika produkter där tält & presenningar har en central roll, men vi har även andra delar som vi jobbar med.Vi säljer, hyr ut, monterar & reparerar tält i olika former. Allt från stora lagerhallar till små enkla arbets/party tält.

Visuell Partner har skyltlösningar för visuell kommunikation är vår hemmaplan. Skyltar som fungerar dygnet runt, året om. Men det du köper av oss är bättre kommunikation, ökad försäljning, ökad synlighet och ett vassare varumärke.

Gustafssons Bostäder har funnits på marknaden i snart fyrtio år. Med stolthet kan vi därför säga att vi har koll på läget! Från Ockelbo i norr till Hultsfred i söder och på några platser däremellan hittar du oss. Men lite extra klappar vårt hjärta för gulliga Norrköping där du hittar oss på flera adresser.

Canon i Norrköping jobbar vi med tre viktiga ledord: Kundfokus, interna processer samt utveckling. Tillsammans med våra kunder skapar vi professionella relationer som leder till långsiktigt samarbete. Vi hjälper företag att effektivisera dokumentprocesser som innebär att de kan jobba smart och effektivt på kontoret eller mobilt. Genom att frigöra tid kan kunden fokusera på sin kärnverksamhet och därigenom nå sina affärsmål. Kunder uppskattar oss för att vi är duktiga i att förstå deras utmaningar och att vi håller dem informerade kring ny teknik och effektiva lösningar. Då kan de bibehålla sin konkurrenskraft och vara lönsamma.

Teinmark & Öhman Mäklarbyrå. Vi är Norrköpings största fristående mäklarbyrå och det ger oss möjligheten att jobba helt efter dina önskemål. Med vårt kontor beläget mitt i Norrköpings stadskärna är vi alltid lättillgängliga, allt för att kunna erbjuda dig den bästa servicen.

Vi blandar tryggheten och kunskapen från över 30 års erfarenhet i branschen med en modern attityd som lägger oss i framkant.

Screen Print AB - ett personligt tryckeri som hjälper dig genom hela processen med reklam, profilering och trycksaker - från idé till färdig produkt.

Vi har en stor bredd på våra produkter och en lång erfarenhet av grafisk produktion och trycksaksframställning.

Screen Print AB finns i både Finspång och Norrköping, men levererar trycksaker till välkända företag i hela Sverige.

Colorama - Vi på Colorama Norrköping skapar mervärden hos våra kunder genom vår service, sortiment och tjänsteutbud som är inspirerande och skapar en funktionell helhet. Vi tar ansvar för ett lyckat, kvalitativt och väl fungerande slutresultat. I över 110 år i branschen har vi kunskapen om kvalitet och service som skapar en trygghet för våra kunder.  

Zetterblom -  Bilförsäljningen startade redan 1936 och mellan 1928 – 1998 fanns även Zetterbloms bilskola. Zetterbloms har idag 20-talet medarbetare. Det lagom stora fullserviceföretaget.

Alltsedan starten när den första bilen rullade ut från Citroëns fabrik, har märket varit synonymt med innovation, design, äventyr och något extra som man inte hittar i alla andra bilar.

Rapidkopia - är ett modernt tryckeri i Norrköping med utskrifter för Ritningar stora och små volymer. Vi har flera digitala tryckpressar med hög kvalitet och prestanda, riktiga muskelpaket som tål att jämföras med större etablerade offsetpressar. Vi erbjuder även ett brett utbud av dekortjänster som bland annat bildekor, fönsterdekor och skyltdekor.

Renall AB - är ett hållbart miljöserviceföretag som arbetar med avfalls- och återvinningslösningar, slamsugning, högtrycksspolning, fastighetsjour, kranbil-och transporttjänster, miljökonsulttjänster och kommunala entreprenader. Renall ska kännetecknas av att ha modern, väl underhållen utrustning och fordon, långsiktiga kundrelationer och stabil ekonomi.

Carlsson Byggare AB

Söderbergs Bil AB - startades år 1972 men nuvarande bolag har en historia som sträcker sig till år 1954. Här berättar vi hela historien om hur två vägar korsats och hur det som idag är Söderbergs Personbilar vuxit sig starkt som ett familjeföretag med starkt fokus på den lokala marknaden.

Alltransport AB - är en kompetent transport- och entreprenadkoncern med en mycket bred tjänsteportfölj och med Hållbart företagande som ledstjärna.
Vi erbjuder våra kunder bland annat fjärrtransporter, distribution, pakettransporter, grustransporter, tungtransporter, specialtransporter, kranbilar, maskintjänster, ADR-transporter, bulkbilar, slambilar samt drivmedel.

Ahlsell - unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, fastighet, industri, verktyg & maskiner samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. 

Linotol - är en erfaren golvläggare som tar ett helhetsgrepp om projektet. Genom vår uppskattade totalentreprenad kan vi samordna alla delar i en golvproduktion– från grundkonstruktioner till alla slag av färdiga ytskikt. En stor, effektiv och väl utvecklad maskinpark bidrar ytterligare till en stark plattform för kvalitet och effektivitet i arbetet.

Comunit - är ett av Sveriges första callcenterföretag och är rikstäckande med kunder inom alla typer av branscher, bland annat industriföretag, fastighetsbolag, tjänsteföretag och begravningsbyråer.

Leons Gatukök - är ett utav Norrköping (Sveriges?) mest anrika gatukök. Sedan Leons grundades under 50-talet har generationer vuxit upp med våran mat.

Utsedd av korvakademin till Årets Korvkiosk 2020!

Norrköpings Sotning & Ventilation AB - startades 1996 när driften av sotningen övergick från kommunal regi till att drivas på entreprenad åt kommunen. Kommunens skorstensfejarmästare Bengt Nässelblad startade då Norrköpings Sotning & Ventilation AB och drev företaget fram till sin pension 2007. Då övertog två anställda företaget. 

Yogarina yoga & sånt i Norrköping - “Att med yogans hjälp få guida dig till ett bättre välmående med en strävan om att nå din fulla potential, fysiskt och mentalt.”

E-Tak - Vi har arbetat med tak sedan 1985. Vi finns i Norrköping och utför arbeten i Östergötland och även i övriga Sverige. Vi utför entreprendarbeten med tätskikt, tillbehör, isolering och brandventilation.
Dessutom svarar vi gärna för service och löpande underhåll av taket. Vi kan också se till att ditt tak blir en säker arbetsplats.

Thor´s Bil & Recond AB 

VSBL,Visible - Att bli sedd i trafiken kan vara skillnaden på liv och död!

Funktionella och snygga kläder med inbyggd reflex. 

Vill du och ditt företag samarbeta med mig? 
Lämna gärna ett meddelande för kontakt.

Klart! Meddelandet mottaget.

Alex 06
29568265032_74571cb8d6_o
Lag 3 02
29262282390_a7af62ab39_o
Alex
Alex 04
DSC04441
01